Mäklare säljer Gamla Råsunda enklast i Solna

Mäklare i Solna vet att Gamla Råsunda är bland det finaste som finns när det kommer till att bo i Solna. Råstasjön och Råsunda torg, som musik för öronen.

Gamla Råsunda. Finns det något vackrare? Och nu när gamla Råsundastadion inte längre är i bruk behöver du inte oroa dig för fotbollshuliganer heller, utan bara njuta av Gamla Råsundas vackra sekelskifteshus. Nästan som i Vasastan, faktiskt.

Gamla Råsunda är verkligen Solnas pärla. Råstasjön och Råsunda torg bjuder stämning som ingen annan plats i Solna gör. Perfekt för dig som vill bo i innerstan, men ändå inte. Nära Stockholm city, men med den småstadskänsla som gör att du hälsar glatt på alla grannar du ser.

Mäklare hittar en sekelskifteslägenhet iSolna

En mäklare i Solna kan guida dig till de bästa lägenheterna i Gamla Råsunda. Men det gäller att hålla noggrann koll på bostadsannonserna. Det är inte jätteofta som det kommer ut lägenheter i just Gamla Råsunda, eftersom de som bor där sällan vill flytta därifrån. Be din mäklare om att lägga in en bevakning på området åt dig, så han tar kontakt med dig så fort han får in något just där.

Sedan är det bara att hålla tummarna. Och får du tag i en bra lägenhet i Gamla Råsunda, håll hårt i den. Den typ av hus som finns där kommer inte att byggas igen, så du kan räkna med att ditt boende kommer ses som något unikt i framtiden. Det blir inga nybyggen i sekelskiftesstil, det kan du räkna kallt med. Hör av dig till en mäklare här: solnamäklare.se

28 Aug 2022