Tävla i lag i paintball i Stockholm

Vill ni leva ut er dröm och testa att tävla i lag? Med paintball kan ni springa på banan och skjuta er fram i mål. I Stockholm har de precis vad ni söker.

Den perfekta aktiviteten i Stockholm för ett gäng barn och vuxna är självklart paintball. Det är en rolig aktivitet som de flesta klarar av. Men för att få lov att göra det, så behöver du vara minst tio år. Då är det bara att sätta igång paintballen. Det du själv behöver tänka på är ett par oömma skor och handskar om du vill ha det.

I annat fall har de som håller i paintballen allt. Du får låna overaller som täcker och skyddar kroppen. Vill du köra en annan typ av paintball så finns det även roliga dräkter att låna, för att ha en jakt. Det kommer att bli en minst sagt rolig aktivitet som får blodet att pumpa.

Hur länge pågår paintball?

Det finns olika banor när ni ska utföra paintball, de är i varierande storlekar. Det finns naturliga skydd att gömma sig bakom då några av banorna är i skogen. Paintball handlar om att ta motståndarens flagga först, alternativt att skjuta ut alla deltagarna. Personalen har koll när ni spelar så att allt går rätt till.

Stockholm Paintball kan pågå hur länge ni vill. Det betyder dock att spelet hålls igång. Vanligt är att ett spel tar cirka en och en halv timme. Boka in er på paintball redan idag, det är inget ni kommer att ångra.

8 Apr 2023