Vad signalerar valet av tapas i Vasastan för en dejt?

Tapas i Vasastan eller på Södermalm? Det beror på vem du vill framstå som, och vart ni vill kunna gå efter att middagen är över och kvällen bara börjat.

Om du ska ut och träffa en dam eller herre med romantiska förtecken, bör du självklart fundera över vilken restaurang ni ska ses på. Vilket kök passar bäst? Om det är spansk passion du är ute efter, är det naturligtvis tapas som ska stå på menyn. Och när väl köket är bestämt – i vilken stadsdel ska ni ses?

Att påstå att Stockholm är en homogen stad är en sanning med modifikation. Visserligen är inte Stockholm en melting pot i klass med till exempel New York, men stadens olika delar skiljer sig ändå åt en hel del. Och detta behöver du ta i beaktande när det är dags att boka in den där romantiska träffen.

Tapas i Vasastan – perfekt för många dejtare

En dejt på en tapasrestaurang i Vasastan kan få en helt annan utgång än en dejt på en tapasrestaurang på Södermalm, till exempel. Dels kommer ditt val av plats sända en del signaler om dig – vilken stil du har, vem du är och vad du gillar att göra. Dels kommer platsen i sig erbjuda olika alternativ när det kommer till att gå vidare efter middagen.

I Vasastan kan ni till exempel enkelt gå vidare till Tranans undervåning, eller till något annat uteställe med lite corporate och classy vibbar. Fint för dig som vill framstå som en stabil och lagom framgångsrik person. Och Stureplan ligger dessutom inte långt borta, för dig som vill flasha med kreditkortet.

24 Nov 2022