Hyra buss för klassresa till Stockholm

Hyra buss är det enda rätta för en skolklass som ska på klassresa till Stockholm. Det kommer i alla fall göra livet betydligt enklare för dig som är lärare.

När det är dags för klassresa till Stockholm är det självklart att ni ska hyra buss. Visserligen är det kul att åka tunnelbana för eleverna, men knappast för de lärare och föräldrar som ska hålla ordning på klassen. En hyrd buss gör att ni lätt håller alla fåren i fållan.

Det blir ju lätt rörigt när en hel skolklass ska ut och göra någonting. Det har du säkert redan märkt på friluftsdagar, filmvisningar och biblioteksbesök. Att släppa lös dem i den svenska huvudstadens storstadspuls? Knappast. Här är det tajt koppel som gäller, och sedan rakt in i bussen.

Hyra buss hela sträckan eller bara i Stockholm

Du kan välja att hyra buss i Stockholm endast, eller hyra en buss som tar er hela vägen från er hemkommun. Det beror på vilken logistik som är bäst. Hyr ni buss i Stockholm har klassen inte tröttnat på bussen redan när ni kör in över Skanstullsbron. Å andra sidan kan ett bussbolag från Stockholm också stå för alla transporter, även till och från stan.

Att hyra buss innebär också att du kan vara säker på att landa precis dit ni ska, och inte behöva trassla med gångsträckor efter att SL:s kollektivtrafik kört er till sina stationer. Många bussbolag har avtalade drop off och pick up points precis utanför klassiska Stockholmsställen som Skansen och Nationalmuseum.

9 Aug 2022