Gör reklam med dooh

Den digitala eran har gett fler möjligheter till reklam än vad som funnits förr. Ett sätt att visa sina tjänster för omvärlden är att synas på en dooh.

Samtidigt som teatern restaurerades hade ensemble övat. Nu var teatern vackrare än den någonsin hade varit och deras uppsättning av en känd pjäs var klar att visas för världen. För att det skulle vara möjligt behövdes betalande besökare. Hur skulle de nå ut till sin publik och få dem att beställa biljetter till föreställningarna?

Alla i ensemblen hade andra jobb och en av de medverkande arbetade vägg i vägg med ett företag som arbetade med reklam. De gjorde såna där stora reklamposters, eller vad det hette, och hade många av de där som ändrade reklam hela tiden, runt om på stan. Han lovade att höra med dem om deras tjänster.

Dooh ett smart sätt att synas

Vid nästa rep berättade han om dooh, alla såg på honom med ett frågande uttryck. Han frågade om de sett reklamskyltarna på stan som visade flera reklamsidor som gick i en loop. De nickade gillande när han mer detaljerat gick igenom hur det fungerade och berättade att företaget kunde hjälpa till med själv annonsen.

De insåg alla den genomslagskraft den typen av reklam skulle kunna ha. Tänk att se deras teater och den uppsättning de skulle ha premiär på synas på flera ställen i stan. Skådespelaren som kommit med förslaget fick i uppgift att beställa plats för reklamen och hjälp med att utforma den. De skulle alla godkänna den innan den började visas.

1 Nov 2022