Golvslipning ett enklare val i Stockholm

Första tanken när golvet blivit slitet är att man måste köpa nytt. Men faktum är att golvslipning i Stockholm är ett enklare och billigare alternativ.

Där var det ett fult märke och längre fram en fläck som inte gick att få bort. Parkettens glansdagar var nog över. Utan att de tänkt på det hade både Ingvar och Annika börjat lägga mattor för att dölja de fula märkena som blev fler och fler för varje dag som gick.

Diskussionen hade gått fram och tillbaka och hade till sist mynnat ut i att de skulle kontakta en golvläggare för att lägga ett nytt golv. De gillade golvet och hade redan bestämt att de ville ha ett likadant, varför ändra på något man tyckte om? Golvläggaren kom på besök och vid närmare inspektion hade han goda nyheter.

Golvslipning gör parketten som ny igen

Golvläggaren från Stockholm kom för att se över hur mycket material som skulle gå åt. Han verkade vara förvånad över att de redan hade ett likadant golv som de ville att han skulle lägga. På frågan om de slipat golvet någon gång såg både Ingvar och Annika frågande på honom och varandra.

Inte hade de slipat något golv de senaste tjugo åren, kunde man göra det? Det visade sig att golvläggaren gjort golvslipning många gånger, företaget hette faktiskt Golvslipningsexperterna - hade paret inte sett det? Efter att ha landat i tanken ändrade de golvläggning till golvslipning. Något som de senare aldrig skulle ångra. Särskilt när besökare frågade om de lagt nytt.

31 Oct 2022