Gå en kurs och bli en mer framgångsrik revisor

Som revisor är du säkert ständigt på jakt efter nya utmaningar. Oavsett om du aktivt jobbar som revisor kan du dock anmäla dig till en kurs i ämnet som ger dig nya perspektiv och kunskaper.

Det går inte att vara expert på allting. Nej, vänta. Det där blev fel. Det går inte att vara expert på allting med en gång. Så, det blev bättre. Faktum är att du har stor potential att lära dig allting om allting. Men det tar tid och du måste vara beredd på att vara tålmodig. Du som jobbar som revisor vet redan att den kunskap som du lärde dig på högskolan snart kan kastas i papperskorgen. Nu överdrivs det för effekt naturligtvis. Poängen är att det hela tiden går att utvecklas mer. Hitta nya perspektiv och nya ingångar i arbetet. Nya knep som gör dig mer framgångsrik i det du gör. Det kommer dock inte av sig självt.

En kurs du som revisor måste gå

Så, du som redan jobbar som revisor eller som vill lära dig hur en revisor tänker ska få ett råd. När du har läst klart den här texten ska du googla “revisor kurs”. Du kommer garanterat att få en hel del träffar på ett kursutbud som motsvarar dina förväntningar. Kurser som öppnar dörrar till nya kunskaper och i förlängningen nya möjligheter, nya uppdrag och slutligen mer pengar. För kunskap är en kompetens och goda kompetenser tenderar att ersättas väl. Så, vad väntar du på egentligen?

13 Apr 2022