Gå en intensivkurs i Stockholm

Vill du ta körkort, och det snabbt? Boka då in dig på en intensivkurs. Då kommer du snarast möjligt att klara av den kluriga stadskörningen i Stockholm.

Att ta körkort är inte det enklaste man kan göra direkt. Åtminstone skulle de flesta hålla med om det. Det är många saker man ska lära sig och som ska sätta sig i minnet och reflexerna. En annan sak i sammanhanget, som också kan vara svårt, är att faktiskt få till träningen. Att komma till skott och att fullfölja sin tidsplan om övningskörning, teoriplugg och slutligen uppkörning. Det är lite som med motionsträning: man har höga mål vid nyår, men när februari börjar ligger man ändå mestadels på sofflocket. För att råda bot på detta kan man anmäla sig till en intensivkurs.

Fördelar med en intensivkurs

Vill man ta körkort snabbt är en intensivkurs riktigt bra. Då viker man på förhand tid för träning och det blir svårare att komma undan med diverse ursäkter. Jag hinner inte, jag måste bara fixa detta först, min handledare kunde inte o.s.v. Ett annat plus med att boka en intensivkurs för körkort är att man på kort tid får massor av mängdträning i stadskörning. Det är just denna typ av körning många tycker är klurigast. Är man inte van att köra i stadstrafik, såsom i Stockholm, så kan det ju kännas väldigt stressigt och jobbigt. Men efter en intensivkurs känns det helt plötsligt bra, på väldigt kort tid. Det är som att rycka bort ett plåster!

6 May 2022