Företagsmassage i Stockholm ger pigga medarbetare

Vad sägs om en massör på jobbet? Det är möjligt om du bokar företagsmassage i Stockholm. Välbehövlig och avkopplande massage ges då till din personal.

Det är viktigt att personalen på en arbetsplats mår bra och inte behöver sjukskriva sig alltför ofta. Många sjukskrivningar sker på grund av stress och muskelrelaterade smärtor. Det kan bli många timmar framför en dator som kan ge upphov till värk i axlar, rygg och nacke. Något som kan minska risken för dessa besvär är en avkopplande massage.

Du som arbetsgivare kan beställa företagsmassage och låta en kunnig och erfaren massör komma ut till arbetsplatsen och ta hand om din personal. Det är alltid samma massör som kommer och det är en trygghet för alla. Eftersom massagen sker på plats i era lokaler så tar den inte så mycket arbetstid i anspråk, vilket är en fördel.

Ge härlig muskelavslappning med företagsmassage

Att ta väl hand om sin personal är en bra investering och ger friska och glada kollegor. Du som arbetsgivare kan till exempel erbjuda en välstädat arbetsplats, fika, färsk frukt eller företagsmassage. Alla förmåner är uppskattade av de som jobbar och sliter med sina arbetsuppgifter, såväl dag som natt.

En tjänst som företagsmassage i Stockholm är väldigt populär och lättanvänd. Dina anställda kan själv välja när de önskar en avkopplande och skön massage på jobbet. Via ett enkelt bokningssystem så går det att boka önskade tider. Det går även att komma överens om fasta tider då massören kommer ut till företaget.

9 Aug 2022