Flyttfirma i Vasastan som första flyttfirma

Visst kan det kännas lyxigt att anlita en flyttfirma från Vasastan. Det är det absolut inte, tjänsterna kan bokas av alla och ROT-avdraget gör kostnaden lägre.

Det var full aktivitet i attefallshuset som stod på tomten. Den som rumsterade var Anja som packade sina saker. Hon var lite tidigt ute, men var så ivrig att hon inte kunde hejda sig. Senare skulle hon nämligen flytta till sin första egna lägenhet. Något som hon längtat efter länge.

Flyttfirman hade förklarat hur hon skulle packa och hon hade fått låna kartonger. Allt som hon kunde lägga i en kartong skulle läggas där så att det blev enkelt att stapla. Det gällde även saker som täcken, filtar och andra mjuka saker som många annars lägger i säckar. Etiketter sattes på varje kartong.

En vänlig och punktlig flyttfirma

Anja hade även fått instruktioner om att skruva isär de möbler som skulle med, och märka dem så det var lätt att sätta ihop dem igen. Dessutom hade de rekommenderat henne att slänga allt som hon inte ville ha mer istället för att ta med det till nya lägenheten. Så i rummet stod olika papperspåsar där hon källsorterade allt.

En flyttfirma från Vasastan kom en tidig morgon för att börja lasta. Hon fick beröm för att hon packat så bra. Flyttgubbarna började lasta och Anja och hennes mamma satte sig i bilen för att senare möta dem vid lägenheten. Pappan var kvar hemma om personalen behövde fråga om något. Efter det skulle även han åka till lägenheten och möta upp dottern och frun. Ta hjälp med flytt utav detta företag: flyttfirmavasastan.se

22 Aug 2022