Börja din hundkurs för valpar i Stockholm

Det är viktigt att du börjar träna din valp tidigt eftersom det är då den har lättast för att lära. I Stockholm kan du hitta en bra hundkurs för valpar.

Det finns en sanning i uttrycket att “Det är svårt att lära gamla hundar sitta”. När din valp vuxit upp har den skaffat sig vanor som är svåra att ändra på. Små valpar som inte lyder, hoppar upp på människor de möter eller drar i kopplet är gulliga. När de blivit vuxna kan det bli ett bekymmer.

För din egen och för hundens skull är det därför viktigt att den redan som valp får lära sig hur den ska uppföra sig. När du går en hundkurs får du råd och stöd av erfarna instruktörer som vet hur man får en liten valp att lyssna och lära.

Lek och lär med din valp på en hundkurs i Stockholm

De flesta hundar vill vara till lags och få belöning och uppmuntran. När du lär din lilla valp hur den ska göra för att få det kommer ni att ha ett band som gör er till de bästa vänner. Hunden kommer att lita på dig och göra det du säger till den.

En liten valp behöver lära sig att sitta, ligga, stanna och komma när du ropar. När du gått en hundkurs i Stockholm kan din valp det grundläggande och då kan ni bygga vidare med andra kurser som agility, rallyträning och spår när den blivit större. Din hund älskar att göra roliga saker med dig.

14 Oct 2022