Är du i behov av akut tandläkare i Stockholm?

Ibland är det bråttom. Har du slagit ut en tand? Kanske har du värk eller inflammation? När du vill ha en tid direkt så behöver du akut tandläkare i Stockholm.

Vissa saker kan man inte planera. Inte visste du när du åkte till jobbet imorse att du skulle behöva uppsöka en akut tandläkare samma dag, men är oturen framme och det ligger en sten på cykelbanan så voltar du med cykeln och din ena framtand får en smäll. Det är obehagligt och smärtsamt, och också något du vill ta tag i genast. Så bra då att det finns tandläkare som kan hjälpa dig när det är akut.

Du planerade inte inte heller att vakna med svår tandvärk, så illa att värktabletterna knappt hjälper. Du behöver få en tid så snabbt som möjligt för att bli av med tandvärken.

Tandläkare med reserverade akuttider

En akuttid innebär att du kan få en tid inom 24 timmar. Det är bra, och jämfört med en ordinarie tid som kan ligga flera veckor bort är det fantastiskt. Det finns flera tillstånd som kräver snabb behandling - till exempel en utslagen tand. Där kan man rädda tanden om man får vård snabbt. Har en lagning lossnat är det också viktigt att snabbt åtgärda det. Har du bitit eller slagit av en del av tanden så kan du också söka akut tandvård.

Akuttandläkare har reserverade tider, men det krävs att du bokar din tid innan du kommer till kliniken. Ring eller maila så får du snabb hjälp. Det kan du göra här: www.akuttandläkarestockholm.net

20 Apr 2022